Gatavošanas meistarstiķi. Padomi un kulinārijas viltībiņas

I. Kalniņa
Produkta informācija
iconmonstr-x-mark-1
Iesējuma veids: Mīkstie vāki
Xicon
Izdevējs: Avots
ISBN: 9789934590153
Izdošanas gads: 2020
Valoda: latviešu
Platums x garums x augstums, mm: 140 x 210 x 12
Svars (kg): 0.29
Lappušu skaits: 191
Iesējuma veids: Mīkstie vāki
Apraksts
iconmonstr-x-mark-1
Grāmatā sniegti praktiski padomi, kā pareizi lietot pārtikas produktus, lai maltīte būtu aromātiska, sātīga un garda. Atklātas kulinārijas viltībiņas, kas atvieglos darbu virtuvē.

Šeit doti padomi kā uzglabāt gaļu, kas ir svaiga vai saldēta, kā pārbaudīt vai gaļa ir svaiga, kā apstrādāt zivis, vēžus un jūras produktus, padomi, kā uzlabot tiem garšu. Pamatēdienu veido arī piena produkti un miltu izstrādājumu, par kuriem šeit nav aizmirsts. Bet vasaras un rudens bagātības baudot, smelies iedvesmu kā apstrādāt augļus, ogas, dārzeņus un sēnes.
Lasītāju atsauksmes
iconmonstr-x-mark-1
loader
Loading...

check-circle Jūsu atsauksme ir pieņemta.

Katrai, kas aktīva mājsaimniecībā
Grāmatas vizuālais noformējums
Vai ieteiktu citiem
Kā patika grāmata
patiesībā, visas šīs lietas, vai vismaz daudzas no tām, zina mūsu vecāki un vecvecāki. Bet, diemžēl, ne visas mēs pierakstām un saglabājam. Šī grāmata ir kā tāds vērtīgs padomu mantojums! Ļoti vērtīga grāmata!
Autors: , Atstāts
Līdzīgas grāmatas