Gatavojam vienā traukā
Iedvesmojošais britu šefpavārs Džeimijs Olivers aicina: vairāk garšas, mazāk trauku!
Šajā pavārgrāmatā viņš piedāvā vairāk nekā 120 recepšu gardām un vienā traukā pagatavojamām maltītēm. Katrā receptē izmantotas ne vairāk kā astoņas sastāvdaļas, tādēļ ēdiena pagatavošana prasa minimālu darbu (un beigās jāmazgā mazāk trauku!).
Te atradīsiet daudz budžetam draudzīgu recepšu: gan gardas pusdienas, gan ātri pagatavojamas vakariņas visai ģimenei. Atsevišķas nodaļas veltītas gan krāsainajiem, vitamīniem bagātajiem dārzeņiem, gan vistas gaļai un zivij, gan pastas ēdieniem, kūkām un pudiņiem. Džeimija receptes un idejas noderēs, arī gatavojot vairumā.
“Džeimijs Olivers radījis ne vienu vien pavārgrāmatu, kuras koncepta pamatā ir vienkāršība. Taču šī grāmata varētu kļūt par viņa lielāko bestselleru. Tās ideja [gatavošana vienā traukā] ir visvienkāršākā. Kā jau visas Olivera grāmatas, arī šī rada sajūtu: jā, es varu, man izdosies!”
The Daily Telegraph