Skaņas. Garšas. Pilsētas.
Pats esmu rīdzinieks un varu atzīties, ka mana Rīgas skaņa ir klusie vakari, kurus pārtrauc braucoša tramvaja troksnis, ausu džinkstoņa pēc kārtējā skaļā koncerta kādā no Rīgas klubiem vai ilgāka mēģinājuma Rīgas kinostudijā un, protams, baznīcu zvani. Rīgas garša man saistās ar laiku, kad vecmāmiņa mani ņēma līdzi uz Centrāltirgu un ļāva pagaršot visādus ēdienus — skābētus kāpostus, mazsālītus gurķus, dažādus kūpinājumus, smalkmaizītes un konfektes. Tāpat ļoti labi atminos “Pārslas” vafeļu sendviča garšu, “Jānīša” siera picu, svaigu baltmaizi ar kefīru un, protams, vēl aizvien aktuālos belašus un čeburekus.
Lai patīkams skaņu un garšu ceļojums!