Terorisms Mūsdienu problēma un tās risināšanas iespējas

Valdis Voins
Šobrīd nav pievienota neviena atsauksme. Esi pirmais, kurš sniedz atsauksmi!
Stāvoklis: kas tas ir?
Xicon
Outlet grāmatas ir no veikaliem atgrieztā prece vai grāmatas ar nelielām lietojuma pazīmēm. Tām var būt nebūtiski vizuāli defekti, kas izpaužas, piemēram, kā nedaudz pabalējusi vāka krāsa vai lappušu malas, nelieli virsmas skrāpējumi (bojājumi), noplēsta cenu zīme, bet kas pilnībā netraucē grāmatu pilnvērtīgai lietošanai. Šīs grāmatas, pēc to stāvokļa, esam sagrupējuši:
- ir nelieli, bet pamanāmi bojājumi
- lietota, bet ļoti labā stāvoklī
- gandrīz kā jauna, teicamā stāvoklī
Pārlūkojiet visas Outlet grāmatas šeit.
Produkta informācija
iconmonstr-x-mark-1
Iesējuma veids: Cietie vāki
Xicon
Izdevējs: Jumava
ISBN: 9789934204050
Izdošanas gads: 2020
Valoda: latviešu
Platums x garums x augstums, mm: 150 x 210 x 28
Svars (kg): 0.56
Lappušu skaits: 286
Iesējuma veids: Cietie vāki
Apraksts
iconmonstr-x-mark-1
Izlasot šo grāmatu, var tikai pievienoties autora atzinumam, ka terorismam nav robežu.

Valdis Voins pamatoti pievērš uzmanību tam, ka terorisms nav atsevišķu valstu, bet gan visas starptautiskās sabiedrības un katras valsts problēma, jo katras valsts primārais uzdevums ir nodrošināt tās iedzīvotāju drošību un garantēt to pamattiesības. Neraugoties uz to, ka Eiropai ir vērā ņemama pieredze cīņā ar teroristiem, tā tomēr nav pietiekami efektīva, lai gan zināms progress ir panākts.

Grāmatas saturs ir informatīvi bagāts, tas atspoguļo daudzplākšņainos terorisma teorētiskos un praktiskos aspektus, kas neapšaubāmi saistīs plašu lasītāju loku.

"Profesionālā un saistošā valodā veidotā monogrāfija ar uzskatāmiem attēliem būs noderīga praktizējošiem tiesībsargājošo un speciālo dienestu darbiniekiem, politologiem, sociologiem, juristiem, valsts un pašvaldību iestāžu speciālistiem, kā arī studējošiem un jebkuram interesentam, kam terorisma izziņa ir saistoša un nepieciešama." Dr. iur., profesors Andrejs Vilks
Lasītāju atsauksmes
iconmonstr-x-mark-1
loader
Loading...

check-circle Jūsu atsauksme ir pieņemta.

Līdzīgas grāmatas