10% atlaide reģistrētiem lietotājiem*

Padari savu iepirkšanos vēl izdevīgāku! Uzzini vairāk sadaļā: Lietošanas noteikumi

Reģistrēties

* atlaides nesummējas un tiek piemērotas tikai grāmatām

Reģistrējies un saņem bezmaksas piegādi savam pirmajam pirkumam!

* bezmaksas piegāde uz paku skapjiem Latvijā

** reģistrējoties piekrītu saņemt personalizētus akciju piedāvājumus

Apsveicam,

reģistrācija pieņemta!

Pārbaudi savu e-pastu lai izmantotu atlaižu kodu savam pirmajam pirkumam

Kūku karaliene

Amanda Ozoliņa
Stāvoklis: kas tas ir?
Xicon
- Sliktā stāvoklī

Stipri nolietota grāmata – trūkstošas vai bojātas lapas, spēcīgi defekti. Lasāma ar grūtībām vai tikai daļēji.

- Apmierinošā stāvoklī

Pamanāmas lietošanas pēdas – iespējami ieraksti, traipi vai ieplīsumi, bet visas lappuses ir vietā un lasāmas.

- Labā stāvoklī

Normālas nolietojuma pazīmes – var būt salocīts stūris, viegli iedzeltenas lapas vai nelieli skrāpējumi uz vāka. Saturs pilnībā nolasāms.

- Ļoti labā stāvoklī

Minimālas lietošanas pazīmes, piemēram, nedaudz nolietots vāciņš vai viegli stūru ieliekumi. Iekšlapas tīras un nebojātas.

- Teicamā stāvoklī

Grāmata izskatās kā jauna vai ir ļoti maz lietota. Nav redzamu bojājumu, locījumu vai traipu – ideāli piemērota dāvināšanai.

Pārlūkojiet visas Lietotās grāmatas šeit.

Grāmatu pievienoja: Anna Pelle

Pārdevēja vērtējums:

(0)
Produkta informācija
iconmonstr-x-mark-1
Iesējuma veids: Cietie vāki
Xicon
Izdevējs: Autorizdevums
ISBN: 9789934604898
Izdošanas gads: 2022
Valoda: latviešu
Platums x garums x augstums, mm: 200 x 270 x 18
Svars (kg): 0.75
Lappušu skaits: 128
Iesējuma veids: Cietie vāki
Apraksts
iconmonstr-x-mark-1

"Kūku karaliene" ir populārās blogeres un konditores Amandas Ozoliņas debijas grāmata, kas kļuvusi par neaizvietojamu palīgu daudzu kulinārijas entuziastu virtuvēs. Šis izdevums nav tikai vienkāršs recepšu krājums, bet gan pamatīgs ceļvedis konditorejas pasaulē, kas strukturēts trīs būtiskās sadaļās – klasiskās biskvīta kūkas, elegantās musa jeb putu kūkas un smalkie makarūni. Autore īpašu uzsvaru liek uz teorētisko zināšanu nodošanu, skaidrojot ne tikai gatavošanas soļus, bet arī procesus – kāpēc biskvīts sakrīt vai krēms neizdodas –, tādējādi palīdzot lasītājam izvairīties no tipiskām kļūdām. Tā ir grāmata, kas iedrošina gan iesācējus, gan pieredzējušus cepējus apgūt profesionālas nianses un radīt konditorejas līmeņa gardumus pašu spēkiem mājas apstākļos.

Lasītāju atsauksmes
iconmonstr-x-mark-1
loader
Loading...

check-circle Jūsu atsauksme ir pieņemta.